Onthaaldagen 

De school organiseert elk schooljaar eind september een driedaagse voor onze leerlingen uit het eerste jaar. Doel is mekaar écht te leren kennen en een hechte  klassengroep te vormen.

CONCRETE AANPAK

We vertrekken op woensdagmiddag en komen terug op vrijdag om 16u. We logeren in het bosrijke domein “De Hoge Rielen” in Lichtaart, in de Antwerpse Kempen. Elke klas verblijft in een eigen paviljoen.

Elke klas wordt begeleid door de klassenleerkracht en één of meerdere collega’s die koken: soep, worst met appelmoes, spaghetti, pudding, warme chocolademelk,… hun culinaire kwaliteiten kennen geen grenzen!
Bovendien engageren leerlingen uit het zesde jaar zich om als monitor een waaier van spel- en sportactiviteiten te organiseren en te leiden. Op die manier heeft elke klas vier monitoren.

Samen spelen, samen sporten, samen plezier maken, ravotten, avonturen beleven, samen naar griezelverhalen luisteren, maar ook samen de vaat doen, samen een viering beleven, leren luisteren naar elkaar, samen van de stilte kunnen genieten, elkaar écht leren kennen en waarderen… daar gaat het om!