Inschrijvingen schooljaar 2023-2024

Op maandag 27 maart 2023 gaan de aanmeldingen voor de inschrijvingen voor het schooljaar 2023-2024 van start. De volledige inschrijvingsprocedure, uitleg over voorrangsgroepen en de bijhorende tijdslijn is steeds terug te vinden op de website www.inschrijveninbrussel.be.

Om in te schrijven in het 1ste leerjaar van een secundaire school moet je je kind eerst aanmelden. Een aanmelding is geen inschrijving. Aanmelden betekent dat je als ouder digitaal opgeeft voor welke scholen je interesse hebt. Na de aanmeldingsperiode verdeelt de computer de aangemelde leerlingen over de vrije plaatsen. Pas dan weet je in welke school je kunt inschrijven.Aanmelden doe je vanaf 27 maart (10 uur) tot en met 21 april 2023 (16 uur). 

Ga naar  www.inschrijveninbrussel.be  en de online aanmeldapplicatie en meld je kind aan. Het moment van aanmelden speelt geen rol. Het is niet zo dat de eerste die aanmeldt als eerste een plaats krijgt. 
Het is wel belangrijk dat je je kind aanmeldt tijdens deze periode. Broers, zussen en kinderen van personeel hebben voorrang maar melden op hetzelfde moment aan als de andere kinderen!